KAFÉEN

Praten og latteren sitter løst. Turister som er innom kommer lett i kontakt med oss som bor her og har ved flere anledninger berømt oss for dette. Dette gjenspeiler seg i at flere ofte kommer igjen.

Kaféen.

Kaféen er ikke så stor, men der det er hjerterom..... Vi stuer oss sammen og får plass til mange rundt de nå 2 bordene som er her. På grunn av pandemien vi er i har vi måttet redusere bordene i kaféen, men plass til "mange" likvel.  

På lørdager må vi gjøre litt ekstra. Da er det storkake i kjøla. Kakene varierer fra ostekake, sjokoladekaken "Drømme", Kværfjordkake, Suksessterte, Opp-nedkake, Diplomatkake osv osv... Det vi har lyst til og føler for å bake... ganske enkelt!

Ellers prøver vi hver dag uken gjennom å ha den populære gulrotkaka. Denne er vi etterhvert blitt ganske kjent for. Folk kommer inn å spør om vi har den, og med go grunn. Den er utrolig god! Ellers er det smurte baguetter med ost og skinke. Vaffelrøre hvor man kan steke sine egne vaffler. Da er de alltid nystekt og best. Sjokoladekake som er gluten og lakt.fri + winerbrød, winerpecan, kanelsnurrer osv. Hver tirsdag bakes det hjembakte brød. Disse går unna like raskt som de kommer ut av ovnen. Også er vi stolte over at også barnehagen på øya kjøper hjembakt brød hos oss. 

Onsdager er det middag. Alt fra hjembakt pizza til fårikål, kjøttkaker i brunsaus, hjemmlaget tomatsuppe med tilbehør, pølsegrateng og gryteretter. 

Endringer og oppdateringer annonseres fortløpende på facebook. Er blitt en liten "ting" at folk venter på oppdatering. Onsdager; "hva er det til middag, skal det ikke legges ut noe snart". Samme på lørdager; "Hvilken kaker er det i dag?"

Den rette plassen for en pust i bakken

Ny-kokt kaffe med noe å bite i...


Noen faste priser i kaféen

Noen utvalg er fast i kaféen

Kaffe

Sort kaffe inkl. påfyll

25 NOK

Vaffel

Stek selv, alltid nystekt. Inkl. div. pålegg

25 NOK

Smurt baguett

Ost, skinke, salat, agurk og tomat

45 NOK

Kakestykke

Sjokolade og gulrotkake

30 NOK

Wienerpecan

Nystekt winerpecan som smelter i munnen

20 NOK

Wienerbrød

Luftig winerbrød med vaniljekrem

20 NOK

Kanelbolle

Toppet med sukker eller melis

25 NOK

Rundstykker

Hver lørdag har vi smurte rundstykker

30 NOK